Νικόλαος Μουζάκης


ΝΙΚΟΛΑΟΣ Α. ΜΟΥΖΑΚΗΣ
(ΜΠΟΒΙΑΤΣΗΣ)
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Χαλανδρίου

Παλαιστινιακή Τρομοκρατική Επίθεση 16η Νοεμβρίου 2017

Οι φωτογραφίες που ακολουθούν είναι του David Ramati, ενός από τους δύο Ισραηλινούς πολίτες που τραυματίστηκαν στη “παλαιστινιακή” τρομοκρατική επίθεση, την 16η Νοεμβρίου 2017, από ένα όχημά που τους χτύπησε ενώ βρισκόταν σε σταθμό λεωφορείων στο Gush Etzion.

Ο ηλικιωμένος Ισραηλινός ηλικίας 70 ετών, ένας έντιμος οικογενειάρχης, πατέρας και παππούς, ένας αθώος άνθρωπος που το μοναδικό λάθος ήταν να είναι Εβραίος Ισραηλινός ήταν ένα από τα θύματα της τρομοκρατικής επίθεσης.

“Περπατούσα προς τη βόρεια πύλη του Εφραίτ όταν ο παλαιστίνιος τρομοκράτης αφού με προσπέρασε με το όχημά του, γύρισε, με κοίταξε και αμέσως έκανε στροφή σε απόσταση τουλάχιστον 90 μ., Τον είδα να χαμογελάει και τότε συνειδητοποίησα ότι στοχεύει εμένα. Προσπάθησα να πηδήξω στη λωρίδα ασφαλείας αλλά κατάφερε να με χτυπήσει όταν βρισκόμουν στον αέρα και με έριξε για μερικά μέτρα μακριά.”

Ο David Ramati και η οικογένειά του ζήτησαν να δοθούν αυτές οι φωτογραφίες και τα λόγια του στη δημοσιότητα για να μάθει ο κόσμος τι πραγματικά συμβαίνει καθημερινά στο Ισραήλ.

Η υποχρέωση όλων μας είναι να συμβάλλουμε στη διάδοση της αλήθειας και να μη σιωπούμε για τα όσα συμβαίνουν.