Νικόλαος Μουζάκης


ΝΙΚΟΛΑΟΣ Α. ΜΟΥΖΑΚΗΣ
(ΜΠΟΒΙΑΤΣΗΣ)
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Χαλανδρίου

ΔΗΛΩΣΗ 27ης Μαρτίου 2019

Από τις εσωκομματικές εκλογές της 10ης Ιανουαρίου 2016 όπου και εξελέγην Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας ο Κυριάκος Μητσοτάκης και έχοντας αποδεχθεί πλήρως τις Ιδεολογικές, Προγραμματικές Αρχές και Πολιτικές Θέσεις του Κόμματος της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ανήκω σε αυτήν, δηλώνοντας ότι δεν είμαι μέλος άλλου Κόμματος και επιθυμώ την επαναβεβαίωση – εγγραφή μου στο μητρώο μελών του Κόμματος.

Στις εσωκομματικές εκλογές της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ την 3η Απριλίου 2016 εξελέγην Σύνεδρος στο 10ο Συνέδριο, με 161 Σταυρούς Προτιμήσεως, στην 66η Εκλόγιμη Θέση και τελική κατάταξη στον Δήμο Χαλανδρίου 9ος.

Στις εσωκομματικές εκλογές της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ την 13η Μαΐου 2018 εξελέγην Μέλος της ΔΗΜ.Τ.Ο. Χαλανδρίου με 148 Σταυρούς Προτιμήσεως, στην 2η Εκλόγιμη Θέση και ανέλαβα καθήκοντα Υπευθύνου Δημοσίων Σχέσεων και Στρατηγικού Σχεδιασμού της ΔΗΜ.Τ.Ο. Χαλανδρίου. Τα fake news του αμόρφωτου, στρατευμένου, κατάπτυστου και πλέον σκοτεινού αριστερόστροφου φασισμού (κατά Μίκυ Θεοδωράκη), που τεχνηέντως προσπαθούν να διασπείρουν ψεύδη και λάσπη (παρόλο που γνωρίζουν την δύσκολη γι’ αυτούς αλήθεια), πιστεύοντας ότι με αυτόν τον τρόπο θα πλήξουν την Υποψηφιότητα μου και την Υποψηφιότητα του Ιωάννη Λαδόπουλου, θα απαντηθούν από την ελεύθερη βούληση των Χαλανδρέων στις κάλπες της 26ης Μαΐου. Μέχρι τότε επιφυλάσσομαι όλων των Νομίμων Δικαιωμάτων μου.