Νικόλαος Μουζάκης


ΝΙΚΟΛΑΟΣ Α. ΜΟΥΖΑΚΗΣ
(ΜΠΟΒΙΑΤΣΗΣ)
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Χαλανδρίου

ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΥΝΕΔΡΩΝ 2018 (Β3 Περιφερείας)

Κυριακή 13η Μαΐου 2018

Ημέρα ορόσημο για την παράταξή μας

Ημέρα Νέας Δημοκρατίας

 

155.000 μέλη της Νέας Δημοκρατίας

2.500 εθελοντές της Νέας Δημοκρατίας

8.000 υποψήφιοι – μέλη – μαχητές της Νέας Δημοκρατίας

σε όλη την Ελλάδα, έκαναν τη δέσμευση του Προέδρου μας Κυριάκου Μητσοτάκη, πράξη, για άνοιγμα της Νέας Δημοκρατίας, στη βάση των μελών της.

Μέσα από τα βάθη της ψυχής μου θα ήθελα να ευχαριστήσω για την εμπιστοσύνη τους, τα μέλη της Νέας Δημοκρατίας του Χαλανδρίου για την ανάδειξη μου στην 5η θέση (στις εσωκομματικές εκλογές του 2016 ήμουν στην 9η θέση) των Συνέδρων, στον Δήμο Χαλανδρίου με 248 σταυρούς προτίμησης, επί συνόλου 484 εγκύρων ψηφοδελτίων, αποτέλεσμα που με φέρνει 4ο επιλαχόντα σύνεδρο με συνολικά 342 σταυρούς προτίμησης.

Θα ήθελα να εκφράσω ένα τεράστιο Ευχαριστώ σε όλους όσους ήταν δίπλα μου, στην μεγάλη απώλεια του Πατρός μου και με στήριξαν σε όλη αυτή την δύσκολη χρονική περίοδο, αφού εν μέσω πένθους υπέβαλα την υποψηφιότητα μου, την οποία ενθάρρυναν και υποστήριξαν.

Η εμπιστοσύνη των Χαλανδραίων στο πρόσωπό μου, μου δίνει απαράμιλλη δύναμη και παράλληλα ένα μεγάλο αίσθημα ευθύνης.

Με την σειρά μου θα ήθελα να συγχαρώ όλους και όλες τους υποψηφίους που πήραν μέρος στην εκλογική διαδικασία, άσχετα με το αποτέλεσμα, συμβάλλοντας στις εσωκομματικές διαδικασίες και κάνοντας πράξη το όραμα για ανανέωση.

Το 2016 επέστρεψα διστακτικά στην αρχή, στην Νέα Δημοκρατία, μετά από μια μικρή παρένθεση στην πολυετή πορεία μου στην Δημοκρατική παράταξη.

Ήμουν έτοιμος τότε να δεχθώ και να απαντήσω τις όποιες ενστάσεις και αντιρρήσεις γι’ αυτή μου την επιστροφή, κάτι το οποίο όμως, προς τιμήν των στελεχών της παράταξης, δεν έγινε.

Σήμερα εν έτη 2018, μετά από το λαμπρό αποτέλεσμα των εσωκομματικών διαδικασιών, κάποιοι, τιμητές των πάντων, πάντα αντιπάλων παρατάξεων, χρίζοντας εαυτόν ως τιμητές των πάντων, προσπαθούν να με διασύρουν, αναμοχλεύοντας θέσεις και στάσεις μου που ανήκουν στο μακρινό παρελθόν. Η απάντηση μου, πλέον της νομικής οδού, είναι και θα είναι πάντα η ετυμηγορία των μελλών της Μεγάλης Νέας Δημοκρατίας.