Νικόλαος Μουζάκης


ΝΙΚΟΛΑΟΣ Α. ΜΟΥΖΑΚΗΣ
(ΜΠΟΒΙΑΤΣΗΣ)
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Χαλανδρίου

ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΗΜ.Τ.Ο. Χαλανδρίου 2018

Κυριακή 13η Μαΐου 2018

Ημέρα ορόσημο για την παράταξή μας

Ημέρα Νέας Δημοκρατίας

 

155.000 μέλη της Νέας Δημοκρατίας

2.500 εθελοντές της Νέας Δημοκρατίας

8.000 υποψήφιοι – μέλη – μαχητές της Νέας Δημοκρατίας

σε όλη την Ελλάδα, έκαναν τη δέσμευση του Προέδρου μας Κυριάκου Μητσοτάκη, πράξη, για άνοιγμα της Νέας Δημοκρατίας, στη βάση των μελών της.

Μέσα από τα βάθη της ψυχής μου θα ήθελα να ευχαριστήσω για την εμπιστοσύνη τους, τα μέλη της Νέας Δημοκρατίας του Χαλανδρίου για την ανάδειξη μου στην δεύτερη θέση της ΔΗΜ.Τ.Ο. Χαλανδρίου με 148 σταυρούς προτίμησης, επί συνόλου 484 εγκύρων ψηφοδελτίων.

Θα ήθελα να εκφράσω ένα τεράστιο Ευχαριστώ σε όλους όσους ήταν δίπλα μου, στην μεγάλη απώλεια του Πατρός μου και με στήριξαν σε όλη αυτή την δύσκολη χρονική περίοδο, αφού εν μέσω πένθους υπέβαλα την υποψηφιότητα μου, την οποία ενθάρρυναν και υποστήριξαν.

Η εμπιστοσύνη των Χαλανδραίων στο πρόσωπό μου, μου δίνει απαράμιλλη δύναμη και παράλληλα ένα μεγάλο αίσθημα ευθύνης.

Με την σειρά μου θα ήθελα να συγχαρώ όλους και όλες τους υποψηφίους που πήραν μέρος στην εκλογική διαδικασία, άσχετα με το αποτέλεσμα, συμβάλλοντας στις εσωκομματικές διαδικασίες και κάνοντας πράξη το όραμα για ανανέωση.

Το 2016 επέστρεψα διστακτικά στην αρχή, στην Νέα Δημοκρατία, μετά από μια μικρή παρένθεση στην πολυετή πορεία μου στην Δημοκρατική παράταξη.

Ήμουν έτοιμος τότε να δεχθώ και να απαντήσω τις όποιες ενστάσεις και αντιρρήσεις γι’ αυτή μου την επιστροφή, κάτι το οποίο όμως, προς τιμήν των στελεχών της παράταξης, δεν έγινε.

Σήμερα εν έτη 2018, μετά από το λαμπρό αποτέλεσμα των εσωκομματικών διαδικασιών, κάποιοι, τιμητές των πάντων, πάντα αντιπάλων παρατάξεων, χρίζοντας εαυτόν ως τιμητές των πάντων, προσπαθούν να με διασύρουν, αναμοχλεύοντας θέσεις και στάσεις μου που ανήκουν στο μακρινό παρελθόν. Η απάντηση μου, πλέον της νομικής οδού, είναι και θα είναι πάντα η ετυμηγορία των μελλών της Μεγάλης Νέας Δημοκρατίας.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΗΜ.Τ.Ο.ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Πατρικάκου Χριστίνα

ΜΕΛΗ

Βυτινάρου Άννα                              177

Μουζάκης Νικόλαος                      148

Αλεβίζου Χριστίνα                          115

Χριστοπούλου Αγγελική               104

Γεράλης Ιωάννης                            100

Κόσσυβας Μιχάλης                         94

Φραγκούλης Κων/νος                    89

Τέντε Παναγιώτα                            76

Δεληγιάννης Κων/νος                   53